Det kan godt være, at der var en kogende stemning i konferencecentret i går, men i dag steg temperaturen yderligere, og gryden kogte ikke bare – den råkogte. Pressen var på mærkerne fra morgenstunden for at dække den lange talerrække i den store konferencesal, hvor alle landenes ministre var på talerlisten. Midt på eftermiddagen gik Klima- og Energiminister Connie Hedegaard på talerstolen og høstede 10 minutter senere store klapsalver.

Blog Image

Blog Image

Og et kvarter efter var, der nærmest tumultagtige scener ude i udstillingsområdet, hvor ministeren stillede op til interview for de mange pressefolk.

Blog ImageBlog ImageBlog Image

I morgen formiddag pakker vi sammen, og noget af eftermiddagen i dag er gået med at tage afsked med de mange herlige naboer i vores konferencegade. Vi håber alle at se hinanden igen til COP15 i København. Det har været meget lærerigt, at deltage i COP14, men også hårdt. 12 intensive og lange dage, hvor vi har været på fra tidlig morgen til sen aften trækker på energien, og jeg må indrømme, at jeg her i aften er træt helt ind i knoglerne. Det skal blive godt med en lang nattesøvn, inden vi slutter af i morgen og først på eftermiddagen starter bilen igen og kører til København.