…afhænger af, hvilken form for succes, man gerne vil opnå. Vil man, som det er målet for den danske stand ved COP14, gerne have folk i tale, så er to nøgleingredienser tilsyneladende slik og refleksbånd. Med os til Poznan havde vi rigelige mængder af slik, som vi tilbyder vores gæster i standen. Og sukker – det er øjensynligt noget, som kan få folk i tale. Hver dag kommer mange mennesker standen med navnet ’Denmark’ for lige at hente lidt candy på vej til næste møde. Og de fleste skal lige se, hvad vi ellers har at byde på – og så går snakken. Det er blevet til mange gode kontakter på den konto.

Det samme er tilfældet med refleksbåndene, som vi også havde med i rigt tal. I Danmark cykler vi så meget, at refleksbånd er et velkendt fænomen. Sådan er det ikke alle steder, og de selvoprullende refleksbånd fremkalder mange smil, når de bliver smækket på en fremstrakt arm. Så er der igen basis for en god snak om klima.

Et smil løsner op for mange ting…

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image