Ligegyldigt, hvilket niveau man deltager i COP14 på, så kan ikke undgå at komme hjem klogere, end da man kom herned.

Blog Image

En række spændende oplæg fra en side event om Arctic Tipping Points er ved at begynde.’

Informationsmængden i International Fair-hallerne i Poznan, Polen, er simpelthen for stor. Ufatteligt mange klimarelevante institutioner, organisationer, bevægelser, regeringer og alt muligt andet er repræsenteret hernede, og vi er alle ivrige for at dele ud af vores viden, hvadenten vi gør det i standene, til møderne, ved foredragene eller bare går rundt og deler ud.

Blog ImageDer foregår mange ting ved siden af de egentlige forhandlinger. Udover de egentlige forhandlinger, som er delt ind i flere niveauer end vi almindelige mennesker kan kapere, så er der standområderne (hvor vi er), der er de såkaldte side events, som er kortere enten debatter, foredrag eller andet, og så er der deciderede udstillinger. Alle prøver at nå det hele…